Πολλές δεκάδες συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Γαύδο για το νερό | Φωτός

1 Σχόλιο

Πάνω από 100 άνθρωποι, σε συνέχεια των κινητοποιήσεων τους για την ελεύθερη παροχή νερού στις παραλίες του νησιού, συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Δημαρχείο Γαύδου την Τετάρτη 21/7, διαμαρτυρόμενοι έντονα για την στάση της Δημάρχου σχετικά με την τοποθέτηση κερματοδεκτών στις παραλίες.

Όπως τονιζεται σε ανακοίνωση της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατασκηνωτ(ρι)ών Γαύδου:

Οι παριστάμενοι τόνισαν ιδιαίτερα τον προβληματισμό τους για την απάθεια της δημάρχου μπροστά στους κινδύνους για την υγιεινή των επισκεπτών εν μέσω πανδημίας.

"Sponsored links"

Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη πιθανών κρουσμάτων στο νησί;

Θέτουμε την δήμαρχο ενώπιον των ευθυνών της και απαιτούμε αποκατάσταση της ελεύθερης πρόσβασης στο νερό και παροχές υγιεινής για όλους τους επισκέπτες του νησιού.

Δείτε φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Nikos

    Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι το νερό δεν έρχεται στα πόδια μας από την πηγή. Έχουν γίνει γεωτρήσεις, έχουν μπει σωλήνες, πιεστικά μηχανήματα κτλ. Όλα αυτά είναι έξοδα. Επιπλέον όλα αυτά έχουν και έξοδα συντήρησης. Οπότε καλό θα είναι, για να συνεχίσουμε να έχουμε νερό, να πληρώνουμε ένα αντίτιμο. Διαφορετικά δεν είναι δυνατόν να έχουμε.

    Η Δήμαρχος έχει απόλυτο δίκιο. Κάποιοι θέλουν μόνο το τζάμπα. Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει.

    Το ίδιο γίνεται και στην Σουγιά με τις σκηνές. Μόνο τζάμπα, αλλά τις ακαθαρσίες τους δεν τις μαζεύουν, απαιτούν από τους ντόπιους να τις μαζέψουν.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live