Πολλές εκατοντάδες στην πορεία στα Χανιά “για να μη μπει η κοινωνία στον γύψο” | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Πολλές εκατοντάδες συμμετείχαν σήμερα στα Χανιά στην πορεία “για να μη μπει η κοινωνία στον γύψο” ενάντια στην αστυνομική βία.

Στη συγκέντρωση καλούσαν φοιτητικοί συλλόγοι, εργατικά σωματεία και πολιτικοί χώροι με αιτήματα για την απόσυρση των κατηγοριών εις βάρος των 11 κατοίκων της Νέας Σμύρνης και της υποδειγματικής τιμωριας των αστυνομικών που πρωτοστάτησαν στα γεγονότα αλλά και γενικότερα για την υποβάθμιση της Παιδείας και της Υγείας αλλά και της ανάγκης περιφρούρησης των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Στην πορεία υπήρχε και ομάδα διαδηλωτών με πανό υπέρ του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

"Sponsored links"

Αφορμή για τη σημερινή κινητοποίηση στα Χανιά στάθηκε το η αναίτια επίθεση αστυνομικών σε πολίτη στη Νέα Σμύρνη.

Δείτε φωτογραφίες από τη σελίδα “Αυτοοργανωμένοι Δημόσιοι Χώροι“:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live