Πολυτεχνείο Κρήτης: Τιμητική Εκδήλωση, υποτροφία και Ονοματοδοσία Αίθουσας «Παναγιώτης Μανωλόπουλος»

Κανένα σχόλιο

Εκδήλωση ονοματοδοσίας της Αίθουσας Κ2.Α1 στο Κτίριο Κ2 της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΧΗΜΗΠΕΡ) σε Αίθουσα «Παναγιώτης Μανωλόπουλος», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 13:00.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Πολυτεχνείο Κρήτης, θα γίνει επίσημη ανακοίνωση χορήγησης υποτροφίας «Παναγιώτης Μανωλόπουλος» σε ετήσια βάση στο πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ.

Η τιμητική υποτροφία «εις μνήμην Παναγιώτη Μανωλόπουλου» χορηγείται από την εταιρεία POLYGREEN ως φόρος τιμής στον εκλιπόντα Παναγιώτη Μανωλόπουλο, διπλωματούχο χημικό μηχανικό και απόφοιτο του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ, ο οποίος για 11 συναπτά έτη εργάστηκε με ζήλο και συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας.

"Sponsored links"

Η υποτροφία θα χορηγείται κατά τη λήξη κάθε έτους σε αριστεύσαντα απόφοιτο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΧΗΜΗΠΕΡ).

Πρόγραμμα της εκδήλωσης

-Χαιρετισμός του πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθ. Μ. Ζερβάκη

-Χαιρετισμός της κοσμήτορος της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ, καθ. Δ. Κολοκοτσά

-Παρουσίαση: Η πορεία και το έργο του Παναγιώτη Μανωλόπουλου

-Ανάγνωση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ για την υποτροφία του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών και ονοματοδοσία της Αίθουσας Κ2.Α1 σε Αίθουσα «Παναγιώτης Μανωλόπουλος»

-Ομιλία εκ μέρους της εταιρείας Polygreen

-Αποκαλυπτήρια της σχετικής πινακίδας στο Κτίριο Κ2

-Κέρασμα.

"Sponsored links"

Σύντομο Βιογραφικό Π. Μανωλόπουλου [pdf]

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live