Πολύ χιόνι στους Λάκκους και στου Καράνου | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Χιόνι ακόμα και σε χαμηλό υψόμετρο έχει ρίξει και στα Χανιά. Οι φωτό που παρουσιάζουμε είναι από τους Λάκκους και στου Καράνου, περίπου σε υψόμετρο 500 μέτρων. Να αναφέρουμε ότι περίπου σε υψόμετρο 1.000 μέτρων στο δρόμο προς Ομαλό η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη.

Με ανακοίνωσή της και η Αντιπεριφέρεια Χανίων προειδοποιεί για την ισχυρή χιονόπτωση στην περιοχή:

Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης στον ορεινό όγκο του Νομού Χανίων ιδιαίτερα στις περιοχές Λάκκοι – Ομαλός – Αλίκαμπος – Ασκύφου – Φλώρια –περιοχές Σελίνου – περιοχή Εννιά Χωριών – Καλλικράτης, παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν να κινούνται από και προς αυτές τις περιοχές.

"Sponsored links"

Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων συνεχίζουν να εργάζονται ασταμάτητα για τον καθαρισμό του οδικού δικτύου, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες των Δήμων, και καταβάλλουν προσπάθειες για όσο το δυνατόν πιο άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίλυσή τους.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι και η περιγραφή της Νέλλης Ψαρρού:

Ίσως και όχι τόσο ορεινά μιας και οι φωτο είναι τραβηγμένες στους Λάκους και στου Καράνου, δηλαδή στα 500 μετρα υψόμετρο. Προσπαθήσαμε να φτάσουμε Ομαλό, με το εκχιονιστικό του δήμου μπροστά μας, το οποίο αφού περάσαμε τα 1000 μέτρα σπίνιαρε όλο και πιο συχνά(!), σταμάτησε, και ο οδηγός του μας συμβούλευσε να μην συνεχίσουμε.

Ο δρόμος τελείως πάγος κάτω, γλιστρούσες και μόνο που το πάταγες.

Δείτε τις φωτός της Νέλλης Ψαρρού:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live