Πρίαμος Ιερωνυμάκης, επικεφαλής επιτροπής αγώνα Κρητικών: “Την ώρα που πήγαμε να μπούμε στη Βουλή μας κτυπήσαν”

Κανένα σχόλιο

Μιλήσαμε με τον επικεφαλής της επιτροπής αγώνα των Κρητικών Πρίαμος Ιερωνυμάκης για τα γεγονότα με την επίθεση των ΜΑΤ στους αγρότες στην Αθήνα. Μας είπε τα εξής:

“Τα επεισόδια συνέχιζονται, μας χτυπάνε από γύρω – γύρω τα ΜΑΤ. Προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Η Επιτροπή αρνείται να συναντήσει τον Υπουργό στη Βουλή γιατί την ώρα που πήγαμε να μπούμε μέσα μας κτύπησαν και μένα προσωπικά και μας γεμίσανε χημικά. Εχουν συλλάβει ένα άτομο το οποίο αφήσανε μετά τις αντιδράσεις μας.”

Διαβάστε αναλυτικά σχετικά με τη συγκέντρωση των αγροτών ΕΔΩ.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live