Προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που μιμείται ιδεολογικά τους Γερμανούς ναζί με τα «τάγματα εφόδου»

Κανένα σχόλιο

Επιτέλους το κράτος άρχισε να ξηλώνει το παρακράτος των κουμπουροφoρων ακροδεξιώντης “Χρυσής Αυγής.”

Οφείλουμε να υπομνήσουμε στις νέες γενιές τα φρικτά εγλήματα των Γερμανών “ναζι” “εθνικοσοσιαλιστών” στον β` παγκόσμιο πόλεμο.
ΈΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ
ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
“Οι Εβραίοι πρέπει να εξοντωθούν και κανείς από τους Εβραίους που σκοτώθηκαν δεν αποτελεί σοβαρή απώλεια.”
ss-untersturmfuhler Μαξ Τόυμπνερ
“Στην Ευρώπη συνολικά υπήρχαν περισσότερα από 10.000 στρατόπεδα στα οποία συγκαταλεγόταν επιπλέον των οχτώ στρατοπέδων εξόντωσης και των είκοσι δύο κύριων στρατοπέδων συγκέντρωσης με τις 1.200 παραφυάδες τους-πάνω από τετρακόσια στρατόπεδα -γκέτο, περίπου είκοσι εννέα ψυχιατρεία και τριάντα παιδοκομεία όπου οι ασθενείς δολοφονούνταν, είκοσι έξη στρατόπεδα στα κατεχόμενα ανατολικά εδάφη όπου οι μαζικοί φόνοι ήταν θεσμοθετημένοι, καθώς και πολλά άλλα που στέγαζαν αιχμαλώτους πολέμου, άμαχους εργάτες, ανηλίκους ή “εκγερμανίσιμους.”
ΠΗΓΗ ΜΑΡΚ ΜΑΖΑΟΥΕΡ “ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ”

Μανούσος Γ. Δασκαλάκης

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live