Προσυπογράφουν τη διαμαρτυρία για τον Κώστα Τσουπαρόπουλο

Κανένα σχόλιο

Προσυπογράφουν το κείμενο της διαμαρτυρίας, για την υπουργική αξίωση αιφνίδιας απομάκρυνσης του Κώστα Τσουπαρόπουλου από τη θέση του Προέδρου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, και άλλοι δύο Πρόεδροι Ενώσεων Συντακτών. Ο Απόστολος Βουλδής (ΕΣΗΕΠΗΝ) και ο νεοεκλεγής στην ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε Γιώργος Πέτρου.Το κείμενο της διαμαρτυρίας αναφέρει:
«Με τον πιο έντονο τρόπο προβάλουμε τη διαμαρτυρία μας για την απόφαση του υπουργείου Εργασίας να ζητήσει την παραίτηση του Κώστα Τσουπαρόπουλου από τη θέση του Προέδρου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και του εκφράζουμε την αλληλεγγύη και εμπιστοσύνη μας.
Ο Πρόεδρος του Ταμείου μας έχει την εκτίμηση όλων των ασφαλισμένων, για τους αγώνες του να υπερασπισθεί τα οικονομικά του Ταμείου με διαφανείς διαδικασίες και είχε δρομολογήσει ενέργειες για υπεράσπιση του ασφαλιστικού πόρου όλων των Ταμείων του χώρου.
Ταυτόχρονα καθοριστική ήταν η συμβολή του στην ενίσχυση των ανέργων του κλάδου και των συναδέλφων σε επίσχεση εργασίας.
Η σπουδή του υπουργείου να ζητήσει την παραίτησή του, έξι μήνες πριν λήξει η θητεία του Κώστα Τσουπαρόπουλου προκαλεί νέες ανησυχίες στους εργαζόμενους και συνταξιούχους για συνέχιση των αρπακτικών διαθέσεων με υπονόμευση και υποβάθμιση του ασφαλιστικού φορέα.»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ Πρόεδρος ΠΟΕΣΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΜΠΕΛΑ Πρόεδρος ΠΟΕΠΤΥΜ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΜΗΣ Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ
ΜΑΚΗΣ ΒΟΪΤΣΙΔΗΣ Πρόεδρος ΕΣΗΕΜ-Θ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ Πρόεδρος ΕΣΗΕΠΗΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥ Πρόεδρος ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε
ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΑΝΑΣ Πρόεδρος ΕΠΗΕΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΓΙΑΣ Πρόεδρος ΕΠΗΕΘ

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live