Προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης και μόνωσης στο θέατρο “Δημήτρης Βλησίδης”

Κανένα σχόλιο

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.), που έχει αναλάβει τη διαχείριση του θεάτρου “Δημήτρης Βλησίδης” στο Κουμ Καπί, προχωρά σε εργασίες αποκατάστασης του χώρου, με στόχο τη θωράκιση του θεάτρου από τις καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν στη μόνωση του κτηρίου εξωτερικά, περιμετρικά και τη μόνωση και στήριξη της οροφής με νέα υλικά. Η πρώτη φάση των εργασιών (στερέωση περιμέτρου στέγης και φθορών από την υγρασία) θα διαρκέσει 3 μήνες.

Στη συνέχεια, προβλέπεται η αποκατάσταση να επεκταθεί στο εσωτερικό του θεάτρου όπου θα επισκευαστούν οι φθορές του κτηρίου, θα τοποθετηθεί εκ νέου κλιματισμός, θα αντικατασταθεί ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός κ.α.

"Sponsored links"

Κύριος στόχος είναι, όταν οι συνθήκες επιτρέψουν τη λειτουργία του, το θέατρο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων της πόλης.

Zarpanews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live