Πρωταγωνίστρια ακρίβειας ξανά η Ελλάδα στη χονδρεμπορική τιμή ρεύματος πανευρωπαϊκά

Κανένα σχόλιο

Την ώρα που οι τιμές του φυσικού αερίου έχουν υποχωρήσει στα πριν του πολέμου επίπεδα, η Ελλάδα πρωταγωνιστεί πανευρωπαϊκά στην ακρίβεια στο ρεύμα. Σύμφωνα με τον χάρτη που δημοσιεύει καθημερινά η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η χώρα μας αγοράζει τη μεγαβατώρα με 226,36 ευρώ, την ώρα που η αμέσως επόμενη Σλοβακία την αγοράζει με 208,41 ευρώ. Την ίδια ώρα, η Ιταλία αγοράζει τη μεγαβατώρα με 179,47 ευρώ, η Γαλλία με 162,13 ευρώ και η Γερμανία με μόλις 74,21 ευρώ.

«Και σήμερα για 5η συνεχόμενη ημέρα η Ελλάδα έχει την πιο ακριβή χονδρεμπορική τιμή ρεύματος στην Ευρώπη! Ενώ δυστυχώς κατακτά με άνεση & με διαφορά την 1η θέση ακρίβειας στην Ευρώπη για όλο τον Ιανουάριο! Η αισχροκέρδεια Μητσοτάκη επιβαρύνει όλους τους καταναλωτές!» σχολιάζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live