Πρωταθλήτρια Δυτ.Κρήτης η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων

Κανένα σχόλιο

Μπορεί να απομένει μία ακόμη αγωνιστική για να ολοκληρωθεί το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, αλλά η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων έχει εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Μία θέση που μόνιμα κατακτά τα τελευταία χρόνια.

Το πρωτάθλημα αυτό θεωρείται η σημαντικότερη διασυλλογική νεανική διοργάνωση της Ομοσπονδίας, και η κάθε ομάδα αγωνίζεται με εξαμελή σύνθεση στην οποία πρέπει υποχρεωτικά να αγωνίζεται ένας παίκτης κάτω των 16 -14-12-10 ετών. Επίσης είναι υποχρεωτική η συμμετοχή δύο κοριτσιών κάτω των 16 και κάτω των 12 ετών.

"Sponsored links"

Το εντυπωσιακό αυτής της χρονιάς είναι ότι η ΣΑΧ κέρδισε όλους τους αντιπάλους της με μεγάλα σκορ δείχνοντας βέβαια τη ποιοτική διαφορά που έχει εξασφαλίσει σε επίπεδο Κρήτης. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι έχει χρησιμοποιήσει τους περισσότερους παίκτες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα δίνοντας τους έτσι αγωνιστικές ευκαιρίες και δείχνοντας το πλούσιο σκακιστικό υπόβαθρο που έχει. 

Για να πάρει αυτή τη θέση η ΣΑΧ κέρδισε την ομάδα του ΣΚΟΡ με 5-1 τον ΣΚΟΡΙ με 6-0 τον ΑΟ ΚΥΔΩΝ με 5-1 και την ομάδα του ΟΤΕ ΜΕ 4,5 -1,5.

Η ομάδα της ΣΑΧ θα αντιμετωπίσει τώρα σε αγώνα μπαράζ την πρωταθλήτρια Ανατ. Κρήτης για να διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στην Καβάλα.

Με την ομάδα της ΣΑΧ αγωνίστηκαν οι: Ναούμ Σπύρος, Παπαδόπουλος Αργύρης, Πετράκης Στέλιος, Γεωργακόπουλος Νίκος, Μαρκάκη Σοφία, Βοζινάκη Ανθή, Πατρελάκης Ευάγγελος, Μαρινάκης Χρήστος και Παπαδημητράκης Γιώργος.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live