Πρωτοβουλία Πολιτών: Έκοψαν 3 κέδρους κι έσκαψαν την παραλία στη Φαλάσαρνα – Θέλουν να καλύψουν την περιοχή με ομπρελοκαθίσματα

Κανένα σχόλιο

Σε σημαντικές καταγγελίες προχωρά η Πρωτοβουλία Πολιτών “Να Σώσουμε τη Φαλάσαρνα”. Όπως αναφέρει σε κείμενο το οποίο δημοσιοποίησε που συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό, στην περιοχή ξεριζώθηκαν 3 κέδροι ενώ σε τμήμα της παραλίας μπήκαν σκαφτικά μηχανήματα, ισοπέδωσαν την βλάστηση με σκοπό να γεμίσουν και αυτό το τμήμα με ομπρελοκαθίσματα.

Διαβάστε τι αναφέρουν και δείτε τις φωτογραφίες:

Στη Φαλάσαρνα στο νότιο λιμενίσκο, αυτές τις μέρες ιδιώτες ΑΝΕΝΌΧΛΗΤΟΙ;; ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ….

"Sponsored links"

σε περιοχή με αμμοθίνες και 5 κέδρους έκοψαν τους 3 και χθες (Δευτέρα 20.2) με σκαφτικά μηχανήματα εξαφάνισαν επί του αιγιαλού κάθε βλάστηση με σκοπό να καλύψουν με ομπρελοκαθίσματα την συγκεκριμένη περιοχή.

ΡΩΤΑΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

-την ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ( ΚΕΔ)

Γνωρίζει;; τι κάνει;;

-την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Γνωρίζει;; τι κάνει;;

-την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Γνωρίζει;; τι κάνει;;

οι παραπάνω φορείς έχουν ενημερώσει

"Sponsored links"

ΩΣ ΩΦΕΙΛΟΥΝ την ΕΙΣΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΝΙΩΝ;;

…και μια εύλογη απορία προς την ΚΕΔ

θα γνωμοδοτήσει θετικά και θα παραχωρήσει στον παραβιασμένο ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ επί του αιγιαλού άδεια για ομπρελοκαθίσματα;;;

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

SAVE FALASARNA

ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

#savefalasarna

#νασωσουμετηφαλασαρνα

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες ώρες νωρίτερα η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κισσάμου είχε καταγγείλει παράνομη αμμοληψία στην περιοχή της Φαλάσαρνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε παράνομη αμμοληψία που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή των αμμοθίνων στη Βρωμόλιμνη. Η Λαϊκή Συσπείρωση επισημαίνει την σιωπή των φορέων, επισημαίνοντας ότι και αυτό το περιστατικό “πρέπει να αφυπνίσει τα λαϊκά στρώματα της περιοχής

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live