24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Πρόβλημα τα αδέσποτα στις Μουρνιές

Ημερομηνία:

Το πρόβλημα των ζημιών που προκαλούν αδέσποτα σκυλιά σε περιοχές και των Χανίων έχει καταγραφεί και καταγγελθεί πολλές φορές στην εφημερίδα. Σήμερα, άλλη μία καταγγελία δημοσιοποιήθηκε, αυτή τη φορά για την περιοχή των Μουρνιών, όπου κάτοικος καταγγέλει την κατάσταση με τα αδέσποτα.

Αναφέρει στην επιστολή του:

Κύριε διευθυντά,

είµαι κάτοικος των Μουρνιών Χανίων από το 2006 και θέλω να ενηµερώσω για ένα σοβαρό πρόβληµα που υπάρχει στην περιοχή µας και δεν φαίνεται να δίνει κανείς σηµασία.
Εδώ και αρκετές ηµέρες κυκλοφορούν στην περιοχή µας αγέλη από αδέσποτα ζώα (σκύλοι), τουλάχιστον δέκα (10), οι οποίοι εκτός από την όχληση που δηµιουργούν, υπάρχει και φόβος από τους κατοίκους καθώς και επιθετικά είναι καθώς είναι πεινασµένα, µε επιβεβαιωµένες επιθέσεις σε κατοίκους, αλλά και από την επίθεση αυτών σε οικόσιτα, περιουσίες, κ.λ.π.

Για παράδειγµα, στις 10/01/2024, γύρω στις 03:00 τα ξηµερώµατα, τουλάχιστον πέντε (5) αδέσποτα σκυλιά µπήκαν στην ιδιοκτησία µου, από παρακείµενη ιδιοκτησία και επιτέθηκαν στις κότες που έχω µε αποτέλεσµα την θανάτωση πολλών εξ αυτών (τουλάχιστον κατάφερα να σώσω µερικές αφού κατέβηκα και πέτυχα να τους διώξω µε κίνδυνο να µου επιτεθούν κι εµένα).

Από όσο γνωρίζω, ο κ. Σχοινάς Μιχάλης, δηµοτικός σύµβουλος, σε συνεννόηση µε την κα Ισµήνη Σταυρίδη, πρόεδρο της ∆ηµοτικής Ενότητας Ελευθερίου Βενιζέλου, έστειλαν έγγραφο προς τον ∆ήµο Χανίων, µετά από συνεχόµενα έγγραφα – καταγγελίες που έχουν γίνει από τον εφηµέριο ∆ρακακάκη Ιωάννη αλλά και από άλλους, ανέφεραν το µεγάλο αυτό πρόβληµα και το αποτέλεσµα ήταν να δοθεί απάντηση, από το αρµόδιο τµήµα του ∆ήµου Χανίων (µε εποπτεία του κ. Νικηφοράκη, αντιδηµάρχου), η οποία είναι στην διάθεσή σας και αναφέρεται σε ένα (1) µόνο σκύλο(!!!!!) που περιφέρεται στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής και πρέπει να µεριµνήσει η αρµόδια Υπηρεσία για την περισυλλογή αυτού. Με λίγα λόγια κοροϊδία δηλαδή από τον αρµόδιο αντιδήµαρχο!

Ας περάσει ένα βράδυ λοιπόν από τις Μουρνιές να δει µε τα µάτια ότι όχι µόνο δεν είναι ένας ο σκύλος που λέει αλλά και να δει τον κίνδυνο, τις φθορές που κάνουν τα πολυάριθµα αδέσποτα αυτά.

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει νοµίζω!

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία,

Ψυλλάκης Αντώνης
πολιτικός Μηχανικός
κάτοικος Μουρνιών
∆ήµου Χανίων

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ