Πρόγραμμα για τις νέες τεχνολογίες, τα ψηφιακά μέσα και το ίντερνετ από το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου

Κανένα σχόλιο

Το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εφαρμογής των πολιτικών δια βίου μάθησης, της συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας Δια βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με τους Καλλικρατικούς Δήμους για την εγκαθίδρυση εκπαιδευτικής και ερευνητικής συνεργασίας με φορείς δια βίου μάθησης πρόκειται να υλοποιήσει, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αποκόρωνα, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, πρόγραμμα  Εκπαίδευσης Ενηλίκων με θέμα: Νέες τεχνολογίες, ψηφιακά μέσα και internet: Εφαρμογές επικοινωνίας και δημιουργικότητας στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης, συνολικής διάρκειας 35 ωρών (μία εβδομάδα), θα πραγματοποιηθεί από 02/03/2013 έως 09/03/2013 στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου.

Στο πρόγραμμα θα γίνουν δεκτοί 20 συνολικά εκπαιδευόμενοι.

"Sponsored links"

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις.

Οι διδάσκοντες είναι μέλη ΔΕΠ τμημάτων ΑΕΙ, καθώς και ειδικοί επιστήμονες.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας www.rpi.gr

Ημερομηνία λήξης υποβολής του βιογραφικού, το οποίο επέχει θέση αιτήσεως, είναι η  Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 ενώ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την  Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 .

Για την αποστολή βιογραφικών: contact@rpi.gr.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις