25.5 C
Chania
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026

Πρόγραμμα του Κέντρου Πρόληψης

Ημερομηνία:

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Νομού Χανίων σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, πρόκειται να πραγματοποιήσει κατά τον μήνα Ιούνιο, ένα πρόγραμμα βραχείας διάρκειας για τα παιδιά του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Χανίων ΄΄ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΄΄ γύρω από το εκπαιδευτικό υλικό  ΄΄ Ο Κήπος με τις 11 Γάτες ΄΄.

Βασικός σκοπός του προγράμματος το οποίο περιλαμβάνει 4 ενημερωτικές συναντήσεις με ημερομηνία έναρξης Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 και ημερομηνία λήξης Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011, είναι η ευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών γύρω από υγιείς τρόπους διαχείρισης των καθημερινών τους προβλημάτων.

Τον συντονισμό των συναντήσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης ( οδός Βύρωνος 35 – 1ος όροφος ), θα έχει η κυρία Κουκάκη Θάλεια, Κοινωνική Λειτουργός.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Ιράν καταδίκασε την καλλιτέχνιδα Παραστού Αχμαντί σε 74 μαστιγώματα επειδή τραγούδησε το 2024 χωρίς χιτζάμπ στο YouTube

Η Ιρανή τραγουδίστρια Παραστού Αχμαντί καταδικάστηκε σε 74 μαστιγώματα επειδή τραγούδησε χωρίς χιτζάμπ σε συναυλία...

Πολλά ερωτήματα για θάνατο άνδρα στο Ηράκλειο δύο ημέρες αφότου προσέγγισε τη δομή του ΕΟΠΑΕ

Του Μάνου Φραγκιουδάκη Ένας θάνατος άνδρα 45 χρονών στην Κρήτη την περασμένη...