Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Πιθανόν ρεύμα με δελτίο, βέβαιες οι διακοπές το επομενο διάστημα – H εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν έχει ακόμη επιπτώσεις

Κανένα σχόλιο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και για ρεύμα με το δελτίο άφησε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προαναγγέλοντας διακοπές ρεύματος, όταν θα αυξηθεί η ζήτηση…

«Δεν είναι επαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Αδαμίδης μιλώντας για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις με τις επιδοτήσεις σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

Όπως είπε η κυβέρνηση επιδοτεί κατευθείαν τους ίδιους παίκτες της αγοράς. «Δεν έχουμε καμία έλλειψη φυσικού αερίου, το παιχνίδι γίνεται στην χονδρική» είπε χαρακτηριστικά.

"Sponsored links"

«Τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση δεν είναι επαρκή» επανέλαβε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κάνοντας λόγο για «έμμεση επιδότηση μέσω των καταναλωτών απευθείας στους 4 παίκτες της αγοράς», που οδηγεί σε «ανεξέλεγκτη διαδικασία αύξησης των τιμών».

Παράλληλα πρόσθεσε πως η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν έχει ακόμη επιπτώσεις.

«Το φυσικό αέριο έρχεται κανονικότατα. Δεν έχουμε καμία έλλειψη φυσικού αερίου, το παιχνίδι γίνεται στην χονδρική» συμπλήρωσε μιλώντας για «ανέλπιστα κέρδη» και «κερδοσκοπία του καρτέλ».

«Η επιδότηση αφορά πολύ μικρή κατανάλωση και ο επιχειρηματίας δεν την καταλαβαίνει» είπε ακόμη.

«Είναι βέβαιο ότι θα έχουμε διακοπές ρεύματος όταν θα αυξηθεί η ζήτηση, αν υπάρχουν καθυστερήσεις με τη ροή στο φυσικό αέριο θα έχουμε περίπου ρεύμα με δελτίο. Συγκεντρώνουμε λιγνίτες στις αυλές γα να μπορούμε να τον κάψουμε όταν θα έχουμε πρόβλημα με το φυσικό αέριο, έχουμε απόθεμα ενός μήνα…» κατέληξε.

topontiki.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live