Πρόεδρος Επιτροπής Εμβολιασμού: Το εμβόλιο δεν είναι το τέλος του κορωνοϊού – Φυσικό να αρνούνται και να διστάζουν κάποιοι άνθρωποι για το εμβόλιο

Κανένα σχόλιο

«Οι λιγότερες δόσεις δεν αφορούν στη δική μας χώρα, αλλά σε όλες», δήλωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμού μιλώντας στον ΑΝΤ1. Η Μαρία Θεοδωρίδου ξεκαθάρισε ότι «καμία άλλη χώρα δε θα πάρει περισσότερες δόσεις», αφού αυτός ο εμβολιασμός διέπεται από τις αρχές τις ισότητας και της δικαιοσύνης.

Επιπλέον εξήγησε ότι, ο διαδοχικός εμβολιασμός ήταν εξ αρχής γνωστή πρακτική. «Ξέραμε ότι δεν θα είχαμε όλες τις δόσεις από την αρχή», είπε και συμπλήρωσε πως ο αρμόδιος Υπουργός, κ. Κοντοζαμάνης, «είχε προβλέψει από την αρχή να υπάρχουν παραγγελίες από πολλές εταιρείες. Έτσι, θα υπάρχει συνεχής προμήθεια και ο εμβολιασμός θα διαρκέσει μερικούς μήνες».

Όσον αφορά στις δύο εκατομμύρια δόσεις που είχαν διατυπωθεί, είπε πως δεν περιμέναμε τόσες, αλλά είχε ειπωθεί πως αν υπάρξουν θα μπορούμε να τις διαχειριστούμε.

"Sponsored links"

Κληθείσα να σχολιάσει τους αρνητές, είπε πως είναι «φυσικό να αρνούνται και να διστάζουν κάποιοι άνθρωποι για το εμβόλιο», αλλά εξήγησε πως «πάντα όταν ξεκινά νέο εμβόλιο υπάρχει ενημέρωση, δε θα την κάνουμε όμως αν δεν έχουμε το εμβόλιο στα χέρια μας».

enikos.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις