Πρόσθετες Χρηματοδοτήσεις για τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης CLLD LEADER και LEADER Αλιεία της ΟΤΔ ΟΑΚ αε στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Στην συνάντηση του Προέδρου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Λευτέρη Κοπάση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών Δημήτρη Παπαγιαννίδη την Παρασκευή 16/09/2022 συζητήθηκαν θέματα έργων υποδομής αρμοδιότητας του Υπουργείου στην Κρήτη, καθώς και ειδικότερα τα αιτήματα του Οργανισμού ως ΟΤΔ στην ΠΕ Χανίων και τις όμορες πρώην ΔΕ Ρεθύμνου, πρόσθετων χρηματοδοτήσεων για τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης του CLLD LEADER και LEADER Αλιεία.

Επιβεβαιώθηκε η καλή πορεία υλοποίησης των ενταγμένων επενδύσεων δημόσιων και ιδιωτικών του τμήματος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού του Οργανισμού, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις πρόσθετων χρηματοδοτήσεων που εξετάζει το Υπουργείο τόσο νέας προκήρυξης όσο και ένταξης αιτήσεων που έχουν ήδη υποβληθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η Ομάδα Τοπικής Δράσης του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης υλοποιεί την τρέχουσα περίοδο ΠΑΑ 2014-2020 επενδύσεις 7,2 εκ€ Δημόσιες και ιδιωτικές, Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης CLLD με πρωτοβουλία των τοπικών κοινοτήτων LEADER και LEADER Αλιεία στην ΠΕ Χανίων και τις όμορες πρώην ΔΕ Ρεθύμνου.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live