Κρήτη: Ένας πίνακας γεμάτος … “κραυγές” μαθητών για τους νεκρούς στα Τέμπη!

Κανένα σχόλιο

Στην ευαίσθητη ηλικία των 12 και των 13 ετών, στο Γυμνάσιο δηλαδή, τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα.

Και αυτά τα συναισθήματα πρέπει να μπορούν να παίρνουν μορφή. Να εκφράζονται.

Οι μαθητές στο Ηράκλειο και τις άλλες περιοχές της Κρήτης, περιέγραψαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αυτές τις μέρες όσα τους προκάλεσαν οι εικόνες φρίκης από τα Τέμπη.

"Sponsored links"

Στο 8ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, όμως, έκαναν κάτι ξεχωριστό.

Μεταξύ άλλων, έφτιαξαν ένα μεγάλο “γράμμα”. Ένα κολάζ από γράμματα και μηνύματα στέλνοντας το δικό τους … συγκλονιστικό μήνυμα.

Έφτασες“, “12 λεπτά“, “Πάρε με όταν φτάσεις“, είναι μερικά μόνον από τα γραφόμενά τους.

grammata

Παράλληλα, σε μία αυθόρμητη κίνηση, όπως συνηθίζεται τελευταία, με τους σάκους και τις σχολικές τσάντες σχημάτισαν τη φράση “Ήταν η κακή η (χ)ώρα”!

gymnasio

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live