Πρώτη εμφάνιση του κόμματος Παπανδρέου στα Χανιά – Μπάχαλο στο ΠΑΣΟΚ

Κανένα σχόλιο

Μετά το φιάσκο με τις υποψηφιότητες στα Χανιά όπου οι 3 από τους 4 υποψήφιους που ανακοινώθηκαν αρνήθηκαν ότι θα είναι υποψήφιοι, το νέο κόμμα Παπανδρέου θα κάνει την επίσημη πρώτη εμφάνισή του στα Χανιά σε ανοιχτή συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου στο Εργατικό Κέντρο.

Πιο αναλυτικά, σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται:

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με σκοπό την αυτοοργάνωση και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των υποστηρικτών και των φίλων του κινήματος. Το ανοιχτό κάλεσμα θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανιών, την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 19:00. Σας περιμένουμε για ένα νέο ξεκίνημα, ΠΑΜΕ.

"Sponsored links"

Το βέβαιο είναι ότι η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ είναι ορατή και στην Κρήτη όπου πλέον κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι με τον Βενιζέλο και ποιος με τον Παπανδρέου. Χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου αντιμετωπίζει πολύ μεγάλο πρόβλημα για να συμπληρώσει ψηφοδέλτια και ασκούνται τρομερές πιέσεις ακόμα και σε άτομα που έχουν αρνηθεί την υποψηφιότητα.

kinima xania

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live