23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Φιάσκο με το ψηφοδέλτιο Παπανδρέου στα Χανιά

Ημερομηνία:

Τελικά, το “αποκαλυπτικό” δημοσίευμα του iefimerida.gr στο οποίο γινόταν αναφορά σε ονόματα υποψηφίων για το νέο κόμμα Παπανδρέου σε όλους τους νομούς της Ελλάδας αποδεικνύεται, τουλάχιστον για τα Χανιά, ανακριβές.

Οι παλαιοκομματικού τύπου “διαρροές” έπεσαν έξω στις προβλέψεις αφού από τα τέσσερα ονόματα που αναφέρονται στο “δημοσίευμα” ότι είναι πιθανόν να είναι υποψήφιοι στα Χανιά με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, οι τρεις αρνήθηκαν κάθε τέτοια πιθανότητα.

Πιο συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα γινόταν αναφορά στα ονόματα της δημοσιογράφου Κατερίνας Πολύζου, του πρώην γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων Ευτύχη Μαυρογέννη, στον Αντώνη Σαμιωτάκη,  και στον Γαβριήλ Κουρή, πρώην γραμματέα του δήμου Χανίων.

Από αυτούς τους τέσσερις, η Κατερίνα Πολύζου, ο Ευτύχης Μαυρογέννης και ο Γαβριήλ Κουρής αρνούνται ότι θα είναι υποψήφιοι.

Διαβάστε τι λένε:

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...