Πρώτο επεισόδιο από το “Project insider” από τη Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης με τον καθηγητή Απόστολο Βουλγαράκη

Κανένα σχόλιο

O κύκλος προβολών “Project insider” που γίνεται στη Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης ξεκίνησε!

Το “Project insider” αφορά συνεντεύξεις μελών της Σχολής σχετικά με την έρευνα που διεξάγουν.

Μέσα από τη σειρά θα μπορέσετε να μάθετε περισσότερα για τη Σχολή και τους ξεχωριστούς ερευνητικούς τομείς της.

"Sponsored links"

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Aναπληρωτής Kαθ. Απόστολος Βουλγαράκης περιγράφει την έρευνα που κάνει σε θέματα κλιματικής αλλαγής, πυρκαγιών και ατμοσφαιρικής χημείας.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live