Πτωτική η πορεία των κρουσμάτων στην Κρήτη, σύμφωνα με τον καθηγητή Σαρηγιάννη

Κανένα σχόλιο

«Τα πολλά τεστ, η τεχνητή ανοσία σε συνδυασμό με τη φυσική ανοσία του πληθυσμού μετά από νόσηση, θα συντελέσουν στην συστηματική αποκλιμάκωση της πανδημίας» αναφέρει στην έκθεσή του ο καθηγητής Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Όπως σημειώνει, «πλέον παρατηρείται κάμψη της ανοδικής πορείας που αντικατοπτρίζεται και στον ημερήσιο αριθμό των κρουσμάτων (κυλιόμενος μέσος όρος 7 ημερών), ο οποίος αν και σήμερα εμφανίζει οριακή άνοδο, βρίσκεται μόλις κάτω από τις 21.000 (20.817)».

Σε ότι αφορά την Κρήτη, σύμφωνα με την έκθεση του καθηγητή:

"Sponsored links"

Στο Ηράκλειο, όπου εντοπίστηκαν 1077 κρούσματα, παρατηρείται μεγαλύτερος αριθμός σε σχέση με την Κυριακή, και συνεχίζει η πτωτική πορεία, ενώ πτωτική πορεία πλέον διαμορφώνεται και στα Χανιά με 510 κρούσματα.

Μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων παρατηρείται στο Ρέθυμνο με 209 κρούσματα, όπου συνεχίζει η έντονη πτωτική πορεία, ενώ στο Λασίθι όπου παρατηρείται μικρότερος αριθμός κρουσμάτων σε σχέση με την Κυριακή καθώς εντοπίστηκαν 277 κρούσματα, συνεχίζει η πτωτική πορεία που είχε προβλεφθεί.

enikos.gr

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live