Πώς θα ζήσουν οι εργαζομενοι με προελευση απο Ρωσια όταν οι τράπεζες τους μπλοκάρουν τους λογαριασμούς;

Κανένα σχόλιο

Του Μανόλη Μπαδογιάννη

Ένας πόλεμος μαίνεται για πολλούς λογούς, για τη σύγκρουση των συμφερόντων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας ΝΆΤΟ κλπ, αλλά οι εργαζόμενοι που ζουν σε άλλες χώρες και βεβαία στη δική μας συνεχίζουν τη σκληρή πάλη για την επιβίωση που έγινε σκληρότερη μετά τα μετρά που πήραν στις ΗΠΑ και στις Βρυξελες κατά της Ρωσίας αφού γύρισαν μπουμεραγκ πάνω μας, στις πλάτες των εργαζόμενων απανταχού.

Μεταξύ πολλών υπάρχουν και άνθρωποι που ζουν χρόνια στη χωρά μας κι εργάζονται όπως εμάς σκληρά για επιβίωση.

"Sponsored links"

Από την αρχή των μέτρων που πάρθηκαν κατά της Ρωσιας, παρουσιάστηκε ένα φαινόμενο στις τράπεζες μας, το μπλοκάρισμα λογαριασμών τραπεζικών στους οποίους μπαίνει η μισθοδοσία κάθε εργαζόμενου Ρωσικής καταγωγής.

Δεν ξέρω που αποσκοπεί το μετρό και τι εξυπηρετεί, γιατί πρόκειται γι αυθαιρεσία των τραπεζών.

Οι εργαζόμενοι που κάνει να πάρουν δεδουλευμένα γιατί τα στερούνται και πως θα ζήσουν;

Το δικαίωμα της αμοιβής της εργασίας τους είναι στα χεριά των τραπεζών;

Γιατί μπλοκάρονται τα δικαιώματα των εργαζόμενων και πως αυτοί θα επιβιώσουν;

Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος.

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live