Π. Καμμένος: Ενοχλεί τους Γερμανούς ο έλεγχος των συμβάσεων για τα εξοπλιστικά

Κανένα σχόλιο

Επειδή, αποφάσισε να ψάξει τις συμβάσεις με τα εξοπλιστικά και επειδή η Ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στο θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, θεωρεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ότι μπήκε στο στόχαστρο του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάρτιν Σουλτς κάνει υποδείξεις στην ελληνική κυβέρνηση είναι η τρίτη φορά. Απέφυγα να απαντήσω. Αυτοί που θα έπρεπε να απαντήσουν είναι οι ευρωβουλευτές, όταν ο πρόεδρος του κοινοβουλίου παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Εγώ είμαι πάντα προσεκτικός σε όσα λέω για τον γερμανικό λαό, δεν έχουμε τίποτα με τον λαό. Η γερμανική κυβέρνηση συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν αρμόζει σε εταίρου»

Επεσήμανε ακόμα πως «αυτό που ενοχλεί είναι ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει αποφασίσει να μην αφήνει στο απυρόβλητο συμβάσεις που πλήττουν τη χώρα. Υπάρχουν συμβάσεις εξοπλισμών, γερμανικών εταιρειών που εμπλέκονται σε προμήθειες προς Έλληνες. Βλέπουμε τους γερμανικούς πολιτικούς να υπερασπίζονται τις εταιρείες τους. ο κ. Σουλτς είχε απαγορεύσει σχετική συζήτηση κατά γερμανικής εταιρείας μετά από ερώτηση Έλληνα ευρωβουλευτή»

"Sponsored links"

Οι δηλώσεις αυτές του Πάνου Καμμένου έρχονται ως απάντηση στο κάλεσμα του Μάρτιν Σούλτς προς τον Έλληνα πρωθυπουργό να βάλει τέλος στον συνασπισμό με την «λαϊκίστική δεξιά»
Ο ΥΠΕΘΑ τόνισε τέλος ότι θα εξετάσει τις πληροφορίες και τα στοιχεία για όλες τις γερμανικές εταιρίες που φέρονται εμπλεκόμενες σε υποθέσεις προμηθειών προς Έλληνας.

koutipandoras.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις