Π. Πολάκης για Αγία Σκέπη: “Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες της Χανιώτικης κοινωνία να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια να αποδοθεί δικαιοσύνη”

Κανένα σχόλιο

Μετά τη Ντόρα Μπακογιάννη και ο Παύλος Πολάκης πήρε θέση για τα όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση του γηροκομείου “Αγία Σκέπη” στα Χανιά.

Ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πλέκει τον ύμνο της δικηγόρου Μαριας Παπαδάκη υπενθυμίζοντας ότι είναι η δικηγόρος και του παιδιού ΑμΕΑ που βιάστηκε.

Επίσης αναφέρεται στον ρόλο του γιατρού ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Πολάκη εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομων συνταγογραφήσεων.

"Sponsored links"

Διαβάστε τι αναφέρει:

Παρακολουθώ αηδιασμένος τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Γηροκομείου της Αγίας Σκέπης. Γροθιά στο στομάχι η βιαιότητα και απάνθρωπη συμπεριφορά στους δυστυχείς υπερήλικες.

Σε όλους μένει μια πικρή γεύση όχι μόνο από τα τεκταινόμενα αλλά και για τον τεράστιο χρόνο που χρειάστηκε προκειμένου να αποδοθούν κατηγορίες , αφού το θέμα έχει αναδειχθεί πριν από πάρα πολύ καιρό.

Πραγματικά με συγκίνηση παρακολουθούσα τις άοκνες προσπάθειες της Μαρίας της Παπαδάκη την ασυμβίβαστη στάση της , το θάρρος που επέδειξε απέναντι σε οργανωμένα συμφέροντα και προσωπικές απειλές τόσο στην περίπτωση του Γηροκομείου, όσο και στην υπόθεση κακοποίησης του παιδιού ΑΜΕΑ, που οδήγησε στην προφυλάκιση τους ενόχους.

Τιμή για το δικηγορικό σώμα και τα Χανιά τέτοιοι ευσυνείδητοι δικηγόροι.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΝΙΩΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΡΩΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ!!!

Η αλήθεια είναι πως δεν με εκπλήσσει η εμπλοκή του γενικού γιατρού στην υπόθεση μιας και επί των ημερών μας διαπιστώθηκε σειρά παράνομων η συνταγογραφήσεων που έκανε για υλικά κολοστομίας χρησιμοποιώντας την ίδια φωτογραφία για ανθρώπους που ουδέποτε είχαν υποβληθεί σε τέτοια επέμβαση και που φυσικά του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Ελπίζω και εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη , όχι μόνο για τις δυστυχείς που έφυγαν και τους συγγενείς τους, αλλά και για να μην υπάρξουν στο μέλλον παρόμοια κολαστήρια.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live