Π. Πολάκης: Η Μητσοτάκης Α.Ε. με τρεις μόνο αποφάσεις έχει δώσει τουλάχιστον 78.000.000 ευρώ στις ιδιωτικές Κλινικές – Γιατί δεν τα έδωσαν για την ενίσχυση του ΕΣΥ;

Κανένα σχόλιο

Με νέα ανάρτηση του ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολακης αναφέρεται στη “Μητσοτάκης Α.Ε.” και πώς στηρίζει τον ιδιωτικό τομέα της Υγείας εις βάρος του ΕΣΥ:

Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ:

– με τρεις μόνο αποφάσεις έχει δώσει τουλάχιστον 78.000.000 ευρώ στις ιδιωτικές Κλινικές για την “αντιμετώπιση της Covid-19” (φωτό 1, 2, 3),

"Sponsored links"

– και επιπλέον τις έχει “πριμοδοτήσει” με εκατοντάδες ακόμη εκατομμύρια, καθώς οι ασθενείς δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν στα διαλυμένα, μονοθεματικά, δημόσια νοσοκομεία.

❗Γιατί δεν έδωσαν αυτά τα λεφτά για την ενίσχυση του ΕΣΥ;

– Διότι “δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσουμε ένα πολυτελές [δημόσιο] σύστημα υγείας (φωτό 4).

❗Γιατί έκοψαν επιπλέον 820.000.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό της Υγείας το 2022;

– Διότι το αφήγημα έλεγε ότι “σε ένα μήνα θα έχει τελειώσει η πανδημία” (φωτό 5)!

❗Μα πεθαίνουν 100 άνθρωποι κάθε μέρα!

– “Δεν έχει καμία προστιθέμενη αξία να μιλάμε για την πανδημία” (φωτό 6) και είναι “Λεκές” οι νεκροί της πανδημίας, “κάποιοι κάνουν την τρίχα, τριχιά” (φωτό 7)!!!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ:

Η χώρα θα αποκτήσει «προστιθέμενη αξία»,

"Sponsored links"

όταν «τελειώσει» η διακυβέρνηση σας

και καθαριστούν οι «λεκέδες» που αφήσατε στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια των κατοίκων της !!

ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ,ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live