Ρέθυμνο: Έλαβε λογαριασμό 9.000 ευρώ από τη ΔΕΗ!

Κανένα σχόλιο

Άνοιξε το φάκελο με τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος και της ήρθε… ίλιγγος! Ο λόγος για συμπολίτισσα, η οποία επισήμως κλήθηκε να πληρώσει 8.894 ευρώ για ρεύμα δύο μηνών και χωρίς να έχει προηγούμενο υπόλοιπο!

Όπως, αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας, η γυναίκα υπέστη σοκ! Προφανώς και δεν μπορούσε να έχει ξοδέψει τόσο ρεύμα και μάλιστα στο σπίτι της!

Σοκ βεβαίως έπαθαν και οι υπάλληλοι της ΔΕΗ στο Ρέθυμνο, στους οποίους απευθύνθηκε. Και «ώ του θαύματος» ανακάλυψαν πως ο υπάλληλος της επιχείρησης, δεν είχε μετρήσει το ρολόι της συγκεκριμένη Κυρίας αλλά έβαλε ένα αριθμό κιλοβατώρων «κατά βούληση»! Αλλά και αυτή η «βούληση» φαίνεται, πως του «ξέφυγε» τόσο πολύ, που ξαφνικά η γυναίκα κλήθηκε να πουλήσει το σπίτι της, για να πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα, που προφανώς και δεν ξόδεψε!

"Sponsored links"

Αναρωτιόμαστε, πόσες τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνουν σε όλους μας. Ποιος μετράει, πώς και με ποια λογική φτάνουν τέτοιοι λογαριασμοί στους καταναλωτές; Πως είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια λάθη και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά εποχή;

Αυτά δεν είναι από τα λάθη που συγχωρούνται. Και απαιτούμε όλοι οι καταναλωτές να γίνονται οι μετρήσεις κανονικά και να πληρώνουμε ό,τι μας αναλογεί και όχι ό,τι του «φανεί του λολοστεφανή» και τεμπέλη υπαλλήλου που βαριέται να καταγράψει τα ρολόγια και χρεώνει κατά πως σκεφτεί από το γραφείο του!

rethemnosnews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live