Ραχήλ Μακρή: Ο Τσίπρας είχε καλές προθέσεις. Οι άνθρωποι όμως δίπλα του προτίμησαν να έρθουν σε συννενόηση με την διαπλοκή και απλά να συνεχίσουν

Κανένα σχόλιο

“Το σημαντικό για εμένα δεν είναι η διάλυση ενός κόμματος, το πιο σημαντικό είναι ότι διάλυσε τις ελπίδες όλων μας και ότι παρέδωσε τη χώρα, παρέδωσε το μέλλον των παιδιών μου, το μέλλον των παιδιών μας…”, σχολίασε για τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η υποψήφια με την Λαϊκή Ενότητα Βουλευτής Ραχήλ Μακρή, μιλώντας στον Flash 96,0 F.M., καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη.

Η κα Μακρή, προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση και στο μέχρι πρότινος πρωθυπουργικό περιβάλλον, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Aν και υπήρχε λύση, δεν ήθελε τη λύση. Ή μπορεί να είχε καλές προθέσεις, ωστόσο το κακό του περιβάλλον προφανώς τον οδήγησε σε λάθος ατραπούς, γιατί δεν μπορούν να χειριστούν ούτε κοτέτσι.

"Sponsored links"

Οι άνθρωποι που είναι δίπλα του δεν μπορούν να χειριστούν ούτε κοτέτσι. Προτίμησαν να έρθουν σε συννενόηση με την διαπλοκή και απλά να συνεχίσουν, λέγοντας δώστε μας την ευκαιρία να κυβερνήσουμε, γιατί οι άλλοι είναι στην ουσία καμμένοι… Με επικοινωνία τρικ και επικοινωνιακή τακτική του γελαστού παιδιού, του καλού παιδιού.

Εμείς δεν θέλουμε καλά παιδιά να κυβερνούν την χώρα, καλά παιδιά είναι όλοι. Εμείς θέλουμε έναν άνθρωπο πρώτα απ’ όλα να αγαπάει την πατρίδα του και τον λαό του και να μην τον προδώσει.

Ο άνθρωπος αυτός πρόδωσε τον λαό και θα τον καταγράψει η ιστορία, δυστυχώς.

Είναι άξιος της μοίρας του και λυπάμαι”.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live