15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου – Κούγιας: Είναι η δικαστική πλάνη του αιώνα

Ημερομηνία:

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης (21/12) η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ιριδας. Εξω από την Ευελπίδων βρέθηκε και ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υποστήριξε ότι πρόκειται για τη «δικαστική πλάνη του αιώνα» και αποκάλυψε πως ετοιμάζει αγωγές κατά παρουσιαστών και ζητά αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ.

«Εχουμε ένα εξαιρετικό υπερασπιστικό οπλοστάσιο έξι τακτικών ιατροδικαστών. Την αθωότητα της κυρίας κατηγορουμένης υποστηρίζουν εκτός από της κυρίας Τσάκωνα και της κυρίας Τσιόλα, οι οποίες ήταν κατηγορηματικές ότι πρόκειται περί θανάτων από παθολογικά αίτια, πλέον είναι υπέρ αυτής της απόψεως ο ιατροδικαστής Λαρίσης κ. Κραββαρίτης, ο ιατροδικαστής Πελοποννήσου κ. Μεσογίτης, ο ιατροδικαστής Πειραιώς κ. Τσαντίρης, η ιατροδικαστής κ. Δημακοπούλου και άλλοι δύο ιατροδικαστές της Βορείου Ελλάδας», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ