Σάμος: Αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί λόγω μικρής συμμετοχής

Κανένα σχόλιο

Στη Σάμο οι πολίτες δεν θέλουν να εμβολιαστούν κι αυτό φαίνεται απο την πολύ μικρή συμμετοχή τους στο πρόγραμμα εμβολιασμού.

Την Πέμπτη 3/6 η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου “Αγιος Παντελεήμων” εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία “οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στο πλαίσιο του σχεδίου “Γαλάζια Ελευθερία”, που θα πραγματοποιούνταν στις 05 έως 09 Ιουνίου 2021 στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλεως Σάμου, αναβάλλονται λόγω μικρής συμμετοχής των πολιτών του νησιού μας. Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν, μπορούν να συνεχίσουν να κλείνουν ραντεβού στα τρία εμβολιαστικά κέντρα που λειτουργούν στο νησί μας”.

Το θέμα αρχικά έκανε γνωστό ο βουλευτής Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook ανέφερε μεταξύ άλλων οτι τα διαθέσιμα ραντεβού ήταν 4.300 αλλά κλείστηκαν μόλις 110.

"Sponsored links"

Κατά την επικοινωνία που είχε ο κ. Στεφανάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους, ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας τού είπε πως είχαν προγραμματιστεί να έρθουν 25 γιατροί από πολλά  Νοσοκομεία της Χώρας, για να διενεργήσουν τους εμβολιασμούς στο Βαθύ αλλά ακυρώθηκαν λόγω του μικρού αριθμού συμμετοχών.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις