22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σάνα Μαρίν: Αντιδράσεις για νέο βίντεο – Χορεύει αισθησιακά με τραγουδιστή της ροκ

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται τα… προβλήματα για τη Φινλανδή πρωθυπουργό, Σάνα Μαρίν, καθώς ένα νέο βίντεο -που τη δείχνει να χορεύει αισθησιακά με τραγουδιστή της ροκ- είδε το φως της δημοσιότητας.

Μετά τη δημοσίευση των βίντεο με τη συμμετοχή της Φινλανδής πρωθυπουργού σε ξέφρενα πάρτι, έρχεται στη δημοσιότητα νέο υλικό με την ίδια να χορεύει αισθησιακά με έναν τραγουδιστή σε νυχτερινό μαγαζί.

Το βίντεο, που κυκλοφορεί στα social media, δείχνει την 36χρονη πολιτικό στο νυχτερινό κέντρο Klubi γύρω στις 4 τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου να έχει τα χέρια της γύρω από τη μέση του τραγουδιστή, Ολάβι Ουσιβίρτα.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο τραγουδιστής φέρνει πολύ κοντά το πρόσωπό του στον λαιμό της Μαρίν και έχει το χέρι του πίσω από την πλάτη της.

Τα φινλανδικά ΜΜΕ υπενθυμίζουν ότι η Μαρίν είναι παντρεμένη από το 2020 με τον Μάρκους Ράικονεν και έχουν μία κόρη, σημειώνοντας παράλληλα πως το συγκεκριμένο πάρτι πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Άνθρωποι που ήταν παρόντες στο συγκεκριμένο πάρτι δήλωσαν στο Seiska ότι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας χόρεψε με τον ίδιο τρόπο και με άλλους άνδρες, ενώ μαζί της φέρεται να ήταν η Φινλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Άλμα, καθώς και η influencer του TikTok, Σαμπίνα Σάρκα.

«Η Σάνα χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άντρες», δήλωσε ένας από τους παριστάμενους και πρόσθεσε πως «βρέθηκε στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άντρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο».

Την ίδια ώρα, ένας άλλος δήλωσε πως «οι φίλοι μου και εγώ αναρωτιόμασταν αν είναι πραγματικά παντρεμένη. Το δαχτυλίδι φαινόταν ακόμα εκεί».

Η Σάνα Μάριν είπε ότι υποβλήθηκε επίσης σε τεστ ναρκωτικών για να αποδείξει την αθωότητά της μετά από πλάνα που τραβήχτηκαν και τα οποία διέρρευσαν δείχνοντάς την να χορεύει με φίλους σε ένα σπίτι ενώ κάποιος στο παρασκήνιο φώναζε.
 
Το «Flour» είναι φινλανδική αργκό που χρησιμοποιείται συχνά για να αναφέρεται στην κοκαΐνη.

Σύμφωνα με το Seiska, η Φινλανδή πρωθυπουργός έμεινε στο κλαμπ μέχρι τις 04:30 τα ξημερώματα και στη συνέχεια έφυγε για το σπίτι της, προκειμένου να ξεκουραστεί.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...