“Σήμερα έχασα έναν καλό μου φίλο”: Ο Ευτύχης Δαμιανάκης για τον θάνατο του Σ. Βαλυράκη

Κανένα σχόλιο

Δήλωση πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ευτύχη Δαμιανάκη για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη:

Ο απρόσμενος θάνατος του Σήφη Βαλυράκη μας θλίβει όλους βαθειά.

Για τριάντα ολόκληρα χρόνια εκπροσώπησε του Χανιώτες στο Κοινοβούλιο και άφησε ισχυρό το αποτύπωμά του στα δρώμενα του Νομού. Οι αγώνες του για ελευθερία και Δημοκρατία συνεχείς. Πατριώτης, αγωνιστής, ανιδιοτελής, θαρραλέος, ατρόμητος. Οι έννοιες  αυτών των λέξεων ήταν οδηγός του καθ’ όλη την διάρκεια της προσωπικής του ζωής  και της πολιτικής του πορείας.

"Sponsored links"

Υπήρξαμε συνάδελφοι στο Κοινοβούλιο και για πάνω από τριάντα χρόνια μας συνέδεε στενή προσωπική φιλία. Καθ’ όλη αυτή τη διάρκεια της κοινής μας συμπόρευσης, δεν υπήρξε ποτέ τίποτε που θα μπορούσε να κλονίσει την προσωπική μας σχέση. Ο Σήφης ήταν έντιμος πολιτικός, κάθετος στις απόψεις του και απόλυτα ειλικρινής ως άνθρωπος.

Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για τον χαμό του και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγό του Μίνα και στους δύο του γιούς  Γιάννη και Αλέξανδρο.

Σήμερα έχασα έναν καλό μου φίλο.

Ευτύχης Δαμιανάκης

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

π. Βουλευτής.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις