Σήμερα η συνάντηση ενάντια στην ξενοδοχοποίηση των μνημείων στο Λόφο Καστέλι – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββαατο

Κανένα σχόλιο

Η πρωτοβουλία ενάντια στη Ξενοδοχοποίηση των Μνημείων στο Λόφο Καστέλι με ανακοίνωση της καλεί σε ανοικτή συνάντηση την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ στην αίθουσα του ΤΕΕ για τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων και την λειτουργία και πλαισίωση των ομάδων εργασίας που έχουν συσταθεί.

Ταυτόχρονα καλεί τις Χανιώτισσες και του Χανιώτες στη συγκέντρωση Διαμαρτυρίας ενάντια στη Ξενοδοχοποίηση των Μνημείων το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 12  στο Λόφο Καστέλι επί της οδού Κανεβάρο.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live