«ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»: Ζωντανός ο αγώνας κατά του χρέους

Κανένα σχόλιο

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ όλοι οι απανταχού Ελληνες, σε κινητοποίηση, για συμπαράσταση στους διπλωματικούς και νομικούς χειρισμούς, που δίδονται αυτή την περίοδο, κατά του Ελληνικού απεχθούς χρέους.

Οι διπλωματικοί χειρισμοί δίδονται,με αντοχή και επιμονή στις Βρυξέλλες, από τους αρμόδιους κυβερνητικούς εκπροσώπους

Οι νομικοί χειρισμοί, διεξάγονται στο Γενικό Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο Λουξεμβούργο, από τους Νομικούς εκπροσώπους της ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τον διακριτικό τίτλο «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» Ανδρέα Αναγνωστάκη και Αλέξη Αναγνωστάκη μαζί με τους 85.000 υποστηρικτές. www.seisactheia.gr (www.1millionsignatures.eu).

"Sponsored links"

Ως προς τους νομικούς χειρισμούς, την 10-2-2015, ο Γραμματέας του Γενικού Δικαστηρίου, Ε. COULON, με ταυτόχρονο έγγραφό του, (Τ-450/12) που απεστάλει, δια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληροφορεί τον εκπρόσωπο της «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ», ΑΛΕΞΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ, πως, σύμφωνα με τα στοιχεία που του παρέσχε ο Εισηγητής Δικαστής, η υπόθεση είναι εκκρεμής.

Θα επιληφθεί το Δικαστήριο, αυτής, με την σειρά, με την οποία έχει περατωθεί, η αποδεικτική διαδικασία.

Ο χρόνος, γνωστοποιείται, πως, θα είναι εύθετος.

Και θα ενημερωθεί γι’ αυτόν, ο παραπάνω νομικός εκπρόσωπος της Κίνησης.

Αυτή την στιγμή, παρατηρείται κατά τους χρέους, ένα ΝΤΟΥ από ΠΑΝΤΟΥ.

Με σύνθημα: ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΣΜΑΡΚ ! της καταπίεσης και της διαφθοράς.

unnamed

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live