20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Σεπόλια: Στον ανακριτή ο “καλός Σαμαρείτης” 53χρονος για τον βιασμό της 12χρονης – Το χρονικό της φρίκης

Ημερομηνία:

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται σήμερα (Δευτέρα 10/10) το μεσημέρι ο 53χρονος ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό, καθώς επίσης και για μαστροπεία πάλι με θύμα την ίδια ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος απειλούσε και εκβίαζε το παιδί ότι αν μιλήσει για τη φρίκη την οποία υπέστη στα χέρια του, δεν θα έδινε φαγητό στην οικογένεια της και θα σκότωνε την ίδια και τα αδέρφια της.

Τα ραντεβού δίνονταν με τους υποψηφίους πελάτες κοντά στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια, ενώ οι ερωτικές συνευρέσεις γίνονταν κατά βάση στα αυτοκίνητά τους. Ο 53χρονος φέρεται μάλιστα να απειλούσε ακόμη και με όπλο την ανήλικη προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος.

Μαζί του στον ανακριτή θα οδηγηθεί κι ένας 42χρονος που συνελήφθη για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, καθώς φέρεται να βίαζε επί πληρωμή με τη 12χρονη μαθήτρια. Αμφότεροι παραμένουν κρατούμενοι στη ΓΑΔΑ, χωρίς να έχουν πει κάτι στους αστυνομικούς.

«Αν βγει έξω ελεύθερος, θα τον θάψω εγώ η ίδια»

Παράλληλα, η μητέρα της ανήλικης, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, δήλωσε πως αν ο 53χρονος αφεθεί ελεύθερος, η ίδια θα τον σκοτώσει. «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω».

Εξήγησε παράλληλα, ότι δεν την ενδιαφέρουν τα χρήματα, ούτε η αποζημίωση και ξεκαθάρισε ότι ο 53χρονος ουδέποτε βοήθησε την οικογένεια της, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

«Με έβαλε να συναντήσω 10 άντρες»

Την ίδια ώρα σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η λεπτομερής κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού. Το παιδί φέρεται να ανέφερε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας πως στη μνήμη της υπάρχουν τουλάχιστον 10 περιπτώσεις ανδρών που μετά από συνεννόηση με τον 53χρονο ασέλγησαν επάνω του.

Σύμφωνα με το Mega, η ανήλικη φέρεται να είπε ότι την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Όταν δεν ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής. «Από ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος άρχισαν να παρακολουθούν στενά τον 53χρονο. Εντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης ενώ είδαν τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με την 12χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε δεχθεί πάνω από 210 κλήσεις από υποψήφιους πελάτες…

Το προφίλ του κατηγορούμενου

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα όσα φρικτά για τα οποία κατηγορείται, ο 53χρονος ισχυρίζεται ότι το 12χρονο κορίτσι γύριζε μόνο του τα βίντεο και του τα έστελνε ενώ αρνείται όλες τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι θέλουν να τον «καταστρέψουν».

Ο κατηγορούμενος είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης λιανικής πώλησης χαρτικών στα Σεπόλια και είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο προφίλ του έχει αναρτήσει σειρά από φωτογραφίες με άτομα του πολιτικού, του καλλιτεχνικού και του εκκλησιαστικού χώρου. Μάλιστα ο φερόμενος βιαστής και μαστροπός, παρουσιάζεται ως… φιλόπτωχος, δίνοντας χρήματα σε ενορίες των Σεπολίων και των Πατησίων.

"google ad"

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Σχετικά με το πώς έγινε η καταγγελία, η δικηγόρος της οικογένειας τόνισε:

«Η υπόθεση έφτασε η υπόθεση στο ανηλίκων πριν από περίπου ένα μήνα. Το παιδί βρισκόταν διακοπές σε συγγενικό σπίτι, όταν διαπιστώθηκε στο κινητό του ότι υπήρχαν σεξουαλικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες με τον δράστη. Οι συγγενείς έφεραν αμέσως το παιδί στην Αθήνα και μαζί με τη μητέρα μητέρα και το παιδί που είχε ακόμα τις βαλίτσες του στο χέρι, πήγαμε στο Ανηλίκων και κατατέθηκε η καταγγελία. Η υπόθεση μπορώ να πω ότι έχει “δεθεί” πάρα πολύ καλά από την Ασφάλεια και οι φήμες που κυκλοφορούν από την υπερασπιστική γραμμή του κατηγορουμένου είναι εντελώς ανυπόστατες».

«Κλαίει για το πώς θα επιστρέψει στο σχολείο»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας που κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, το κορίτσι βρίσκεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση.

«Αυτό που ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η κατάσταση του παιδιού και δυστυχώς το γεγονός ότι τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι βρίσκονται διαρκώς κάτω από το σπίτι του παιδιού και στη γειτονιά του καταλαβαίνετε ότι δεν είναι καλό. Εχουν γνωστοποιηθεί τα στοιχεία του παιδιού με αποτέλεσμα, αυτό, αλλά και ολόκληρη οικογένεια που έχει άλλα 7 παιδιά να αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σωματικά, το θύμα εξετάζεται από τους γιατρούς για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάστασή του, όμως είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά και όλη την ώρα κλαίει και αναφέρεται στην οικογένεια, στους φίλους, στο πώς θα επιστρέψει στο σχολείο του για να αντιμετωπίσει συμμαθητές και δασκάλους, όταν τα στοιχεία του έχουνε βγει στη δημοσιότητα.

Σε αυτό το σημείο, θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός από τα ΜΜΕ».

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...