Σε άδεια άνευ αποδοχών οι υγειονομικοί που θα αρνηθούν να εμβολιαστούν

Κανένα σχόλιο

Στις 12.30 το μεσημέρι της Τρίτης στο υπουργείο Υγείας, ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας, ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Πιερρακάκης θα συγκεκριμενοποιήσουν τα μέτρα τα οποία εξήγγειλε το απόγευμα ο πρωθυπουργός.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι από την 1η Σεπτεμβρίου οι υγειονομικοί θα πρέπει να εμβολιαστούν και όσοι αρνηθούν κάτι τέτοιο θα πάρουν – αρχικά – το υπόλοιπο της αδείας τους. Εφόσον επιστρέψουν και συνεχίζουν να αρνούνται τον εμβολιασμό τότε θα βγουν σε καθεστώς υποχρεωτικής άδειας χωρίς να πληρώνονται.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε σήμερα το απόγευμα: «Από την 1η Σεπτεμβρίου, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα ισχύσει και για τους υγειονομικούς, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Είναι αδιανόητο, για παράδειγμα, ένας ανεμβολίαστος νοσηλευτής να φροντίζει έναν ανοσοκατεσταλμένο καρκινοπαθή ασθενή. Είμαι σίγουρος ότι με αυτήν την απόφαση συμφωνεί το μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Και ζητώ από όλα τα κόμματα να τη στηρίξουν χωρίς αστερίσκους και επιφυλάξεις».

"Sponsored links"

Όμως από τις κυρώσεις δεν ξεφεύγουν και οι εργαζόμενοι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων για τους οποίους ο εμβολιασμός ξεκινάει άμεσα και είναι υποχρεωτικός. Όσοι εξακολουθήσουν να εμμένουν στην άρνηση, μετά τις 16 Αυγούστου θα τίθενται υποχρεωτικά σε καθεστώς αναστολής εργασίας.

topontiki.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live