Σε απόγνωση οι καταστηματάρχες της οδού Σήφακα λόγω εργασιών του δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η τουριστική σαιζόν έχει ξεκινήσει όμως τα έργα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης – οπως η οδός Σήφακα – δεν έχουν ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα τις συνέπειες της αργοπορίας να την πληρώνουν οι καταστηματάρχες της περιοχής.

Με επιστολή που απευθύνεται προς τον δήμαρχο Χανίων κ. Π. Σημανδηράκης ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΧ κ. Γιάννης Παυλάκης αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Δήμαρχε,

"Sponsored links"

Ξεκίνησε ήδη η τουριστική σεζόν για την πόλη μας!

Βιώσαμε 2 χρόνια στασιμότητας εξαιτίας της πανδημίας κι αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς η πανδημία συνεχίζεται και σε αυτήν προστίθεται ο πόλεμος στην Ουκρανία και η μεγάλη ενεργειακή κρίση που οδηγεί σε μεγάλη αύξηση τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες. Παρ’ όλα αυτά η προσμονή και η επιθυμία για μία καλύτερη τουριστική σεζόν είναι μεγάλη και αποτελεί μονόδρομο.

Δυστυχώς, η πόλη μας παραμονές του Πάσχα δεν είναι έτοιμη να υποδεχτεί κόσμο όπως της αρμόζει, δημιουργώντας πρόσθετα προβλήματα στους επαγγελματίες μας.

Η παλιά πόλη θυμίζει εργοτάξιο το οποίο μπορεί να εγγυάται τη βελτίωση της εικόνας μελλοντικά αλλά την παρούσα περίοδο μόνο κακό δημιουργεί. Για άλλη μια φορά υπήρξαν καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των έργων, το κόστος των οποίων επωμίζονται οι τοπικοί επιχειρηματίες.

Μία ολόκληρη συνοικία, το Καστέλι, έχει μοναδική έξοδο μέσα από τους πεζόδρομους της Ποτιέ, της Χρυσάνθου Επισκόπου και της Τσουδερών, οι οποίες αποτελούν δρόμους διέλευσης κατοίκων και επισκεπτών και στους οποίους φιλοξενούνται καταστήματα εστίασης με τραπεζοκαθίσματα με άμεσο κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος από τις διελεύσεις των οχημάτων.

Πρέπει άμεσα να ανοίξει η οδός Σήφακα ώστε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στην παλιά πόλη και να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις που μόνο δυσφήμιση θα προσφέρουν.

Κύριε Δήμαρχε, είμαι βέβαιος για την θετική παρέμβασή σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων».

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live