14.8 C
Chania
Sunday, April 21, 2024

Σε Κύτταρο Χαλέπας, ΕΛΜΕΠΑ και ΝΟΧ η Σέβη Βολουδάκη

Ημερομηνία:

Η Σέβη Βολουδάκη, την Πέμπτη 1 Ιουνίου, επισκέφτηκε το «Κύτταρο Χαλέπας» και συζήτησε με τον πρόεδρο κ. Εμ. Σαλεβουράκη και μέλη του ΔΣ για τις προκλήσεις και γραφειοκρατικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και για το κοινωνικό έργο που προσφέρει. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν το φλέγον ζήτημα της δυνατότητας χρήσης των σχολικών εγκαταστάσεων,  μετά το πέρας του σχολικού έτους, για την απασχόληση και ψυχαγωγία των παιδιών της περιοχής, καθώς και η  ανάγκη δημιουργίας χώρων απασχόλησης, άθλησης και αναψυχής για τα παιδιά, τους νέους και τους ηλικιωμένους που ζουν στην Χαλέπα.

Στην συνέχεια η κ. Βολουδάκη συναντήθηκε με μέλη της πρυτανείας και καθηγητές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ). Συζητήθηκαν θέματα κτιριακών εγκαταστάσεων με ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της έλλειψης φοιτητικής στέγης και στην αναγκαιότητα κατασκευής φοιτητικών εστιών, στις αυξανόμενες ανάγκες για διδακτικό προσωπικό, θέματα πιστοποίησης και προγραμμάτων δια βίου μάθησης, όπως επίσης θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων και στην αδικαιολόγητη καθυστέρηση της πολιτείας στην ενσωμάτωση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Τέλος, η κ. Βολουδάκη επισκέφτηκε τον πρόεδρο κ. Χίνο και μέλη του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Την συζήτηση μονοπώλησε η ανακατασκευή του κολυμβητηρίου και ο απαρέγκλιτος σεβασμός των χρονοδιαγραμμάτων, ενώ σημειώθηκε εμφατικά η αναγκαιότητα εξεύρεσης μεταβατικής λύσης για την συνέχιση των δραστηριοτήτων του ομίλου κατά την περίοδο που το κολυμβητήριο θα είναι κλειστό. Η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ δήλωσε: «τα παιδιά μου, όπως και όλα σχεδόν τα Χανιωτάκια, έχουν μάθει κολύμπι στο κολυμβητήριο, οπότε γνωρίζω από πρώτο χέρι την σημασία και την αξία και της εγκατάστασης και των ανθρώπων που εργάζονται στο ΝΟΧ. Έχει σημασία να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε σαν νομός και φυτώριο πρωταθλητών στον υγρό στίβο και να αντιμετωπίσουμε με δυναμισμό τις όποιες δυσκολίες. Και θα το κάνουμε».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...