Σε μια γιορτή της γης με στόχο την ακύρωση του αντιπεριβαλλοντικού νομοσχεδίου καλούν οι Φυσητήρες στο Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Οι Φυσητήρες, Κίνηση Πολιτών Κρήτης για την κατάργηση του αντι-περιβαλλοντικού νόμου και την προστασία της φύσης θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση την Παρασκευή 5 Ιουνίου στην Πλατεία Ελευθερίας στις 7 το απόγευμα με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:

Ηρακλειώτες και Ηρακλειώτισσες, συμπολίτες μας σε ολόκληρη τη χώρα!

"Sponsored links"

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου, γιορτάζουμε την ημέρα περιβάλλοντος! Ενώνουμε τη φωνή μας με τους αγωνιστές σε ολόκληρη την Ελλάδα που εδώ και 20 μέρες αξιώνουν την προστασία και διάσωση της άγριας φύσης.

Όλοι μαζί, ζητάμε την απόσυρση των 2 πρόσφατων αντιπεριβαλλοντικών νόμων 4685 και 4688/ 2020, που θυσιάζουν τις προστατευόμενες από διεθνείς συνθήκες περιοχές NATURA στο βωμό του κέρδους, δίχως να νοιάζονται για την τοπική κοινωνία και τη γνώμη της επιστημονικής κοινότητας.

Πάρτε τους φίλους σας και τις οικογένειές σας, τηρήστε τα μέσα ατομικής προστασίας κι ελάτε στην πλατεία Ελευθερίας, σε μια γιορτινή πανελλαδική διαδήλωση για  το  περιβάλλον  του  νησιού  μας,  της  χώρας  και  της  γης  μας.

Μια πολυπληθής και πολυσυλλεκτική ομάδα από φορείς και συλλογικότητες για την προστασία του φυσικού πλούτου, καλλιτέχνες αλλά και μεμονωμένους δραστήριους πολίτες, έχουμε σχεδιάσει εικαστικές παρεμβάσεις, δρώμενα, προβολές και διαδραστικές εκπλήξεις για να σας ενημερώσουμε με τρόπο διαφορετικό για τις αλλαγές που μαγειρεύονται!

Κεντρικό σημείο δράσεων ανάμεσα στις πλατείες Ελευθερίας και Δασκαλογιάννη!

Σας περιμένουμε στις 7 το απόγευμα για τις δράσεις και στις 9 το βράδυ για τις προβολές!

 

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις