Σημαντική δωρεά πετρελαίου για τις ανάγκες του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Στη σημαντική δωρεά ενάμιση τόνου (1.500 kg) πετρελαίου, προχώρησε το προηγούμενο διάστημα γνωστή εταιρεία πετρελαίου, για τις ανάγκες του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων.

Τη δωρεά έκανε δεκτή ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, Γιάννης Σημαντηράκης, από τον κ. Θανάση Αντωνίου, Διευθυντή της εγκατάστασης της εταιρίας Coral Α.Ε. στα Χανιά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Εταιρεία Πετρελαίου Coral Α.Ε., για τη γενναιόδωρη προσφορά του ενάμιση τόνου πετρελαίου, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη για να καλύψει τις ανάγκες του Γηροκομείου στη θέρμανση του νερού για το κτίριο. Είναι μία σημαντική κίνηση που επ’ ωφελεία των φιλοξενούμενων και του προσωπικού της δημοτικής μας δομής» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο κ. Σημαντηράκης.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live