“Σκηνές διαμαρτυρίας” έξω από το Νοσοκομείο Χανίων από τους υγειονομικούς σε αναστολή

Κανένα σχόλιο

Με κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα το Παγκρήτιο Σωματείο Επαγγελματιών και Εργαζομενων Υγειονομικού Χώρου ενημερώνει για την πραγματοποίηση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο Χανίων την Παρασκευή 4 Νοέμβρη.

Αναφέρουν σχετικά:

«Τo νεοσυσταθέν, εμπνευσμένο από τους Υγειονομικούς Χανίων σε αναστολή “ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ”, το οποίο αγκαλιάζει τους έχοντες σχέσιν με εργασία στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Υγειονομικο χώρο, τιμά την ενός έτους αντίσταση με σκηνές διαμαρτυρίας έξω από το Γ.Ν.Χ., με κάλεσμα συμπαράταξης στον αγώνα για την ΥΓΕΙΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αυτοδιάθεσης, την ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ επιλογή στις αποφάσεις και τα προγράμματα αρμοδίων.

"Sponsored links"

Από 4 ΝΟΕ 2021 που εβρισκόμαστε στο χώρο, τον οποίο πάντα σεβόμαστε και φροντίζουμε, έχουμε συναναστραφεί πολλούς ανθρώπους και έχουμε αποκομήσει πολλές εμπειρίες, θετικές και αρνητικές, σημασία πάντα έχει το ΔΙΚΑΙΟ και η ΑΛΗΘΕΙΑ, ελάτε να τα προσεγγύσουμε μαζί, συνεχίζουμε να είμαστε εδώ με αξιοπρέπεια και υπομονή.

Με την ευκαιρία της επετείου καλούμε φορείς και πολίτες την Παρασκευή 4/11/2022, ώρα 6-10 μ.μ».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live