Σοκ! Σούπερ μάρκετ έβαλε αντικλεπτικά στα βρεφικά γάλατα

Κανένα σχόλιο

Απίστευτο και όμως πραγματικό. Αλυσίδα σούπερ μάρκετ έβαλε αντικλεπτικά στα βρεφικά γάλατα.

Το απίστευτο γεγονός συμβαίνει, σύμφωνα με παράγοντες των σούπερ μάρκετ επειδή τα βρεφικά γάλατα είναι από τα πιο ακριβά προϊόντα που μπορούμε να βρούμε στα ράφια τους, και επειδή παρατηρούνται περιστατικά κλοπής.

Τη φωτογραφία παρουσίασε το OPEN και η εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία».

"Sponsored links"

Υπενθυμίζεται ότι ακριβώς ένα χρόνο πριν, στην Τουρκία, η ραγδαία αύξηση του πληθωρισμού σε συνδυασμό με την υποτίμηση της λίρας, είχε σαν αποτέλεσμα πολίτες που ζούσαν στα όρια της εξαθλίωσης να αναγκάζονταν να κλέψουν προκειμένου να ταΐσουν τα παιδιά τους.

Τότε τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν ότι οι καταστηματάρχες είχαν εφαρμόσει το συγκεκριμένο μέτρο με τα αντικλεπτικά στο βρεφικό γάλα.

Αμέσως μετά, την Τουρκία, το περασμένο καλοκαίρι, το μέτρο υιοθέτησαν και αλυσίδες στην Μεγάλη Βρετανία.

Τελικά ανάλογα φαινόμενα εμφανίστηκαν και στη χώρα μας.

Προφανώς οι ιδιοκτήτες, ορισμένων τουλάχιστον, σούπερ μάρκετ – από τους ελάχιστους κλάδους που είχαν αυξηση στην κερδοφορία τους τα χρόνια της πανδημίας – ξεχνούν ότι για να φτάσει στο σημείο κάποιος να κλέψει βρεφικό γάλα πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη απόγνωση και εξαθλίωση.

topontiki.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live