Σουλτς: Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα να πάρει πίσω τα χρήματα που έφυγαν στο εξωτερικό

Κανένα σχόλιο

Σύμμαχοι της Ελλάδας θα είναι τα κράτη- μέλη της ΕΕ, στην προσπάθεια ανάκτησης των περιουσιακών στοιχείων που έφυγαν από τη χώρα, τόνισε ο Μάρτιν Σουλτς, αρκεί να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή.

«Η Ελλάδα θα έχει την ΕΕ και τις κυβερνήσεις στο πλευρό της, αν στρωθεί στη δουλειά για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της φορολογικής απάτης ως απόλυτη προτεραιότητα», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ακόμη, ο κ. Σουλτς τόνισε ότι οι πλούσιοι Ελληνες πρέπει να αναλάβουν μεγαλύτερο βάρος, όχι μόνο για ηθικούς λόγους, αλλά και επειδή αυτό θα συμβάλει στην αύξηση των φορολογικών εσόδων. «Αυτός θα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μπουν χρήματα στην οικονομία και τις κοινωνικές υπηρεσίες, χωρίς να σταματήσουν οι προσπάθειες δημοσιονομικής εξυγίανσης», κατέληξε.

"Sponsored links"

iefimerida.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live