19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σουρεαλισμός στην Κρήτη: «Αυτόχθων… ιθαγενής» ανεμβολίαστη κλειδώθηκε σε ΚΑΠΗ ζητώντας άσυλο – Βγήκε με επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ

Ημερομηνία:

Επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων και παρουσία εισαγγελέα χρειάστηκε για να απομακρυνθεί ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλος η οποία κλειδώθηκε στο ΚΑΠΗ του δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Αρκαλοχώρι Κρήτης, αρνούμενη να βγει από το κτίριο.

Σε βάρος της υπαλλήλου είχε κατατεθεί νωρίτερα μήνυση από τη δημοτική αρχή.

Η γυναίκα, άλλαξε τις κλειδαριές της δομής και παρά τις αρχικές εκκλήσεις του αντιδημάρχου να απομακρυνθεί από το κτίριο, η ίδια κλειδώθηκε μέσα στο ΚΑΠΗ και φώναζε πως «είναι αυτόχθων ιθαγενής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την βγάλει από το κτίριο που ανήκει στο διεθνές δίκαιο».

Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και αστυνομικές δυνάμεις και εισαγγελέας έσπευσαν προκειμένου να απομακρύνουν την αρνήτρια-εργαζόμενη.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του Creta24, η γυναίκα είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κλείσει την είσοδο του χώρου στον οποίο βρισκόταν, προκειμένου να μην μπορέσουν να εισέλθουν οι αστυνομικοί.

Τελικά όμως κατάφεραν να μπουν μέσα στο κτίριο, την συνέλαβαν και την οδηγούν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...