Φαβοκεφτέδες
Βράζομε μισό κιλό φάβα. Βάζομε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, αυτό, δυόσμο, μαϊντανό, βρεμμένο ψωμί τρεις φέτες σφιχτά στραγγισμένες, ρίχνομε μέσα τη βρασμένη φάβα. Αν το μείγμα είναι μαλακό ρίχνομε μέσα λίγη τριμμένη φρυγανιά. Τους πλάθομε μεγάλους, στρογγυλούς, τους αλευρώνομε, τους τηγανίζομε.
Χυλοί για τηγάνισμα
(κολοκυθάκια, μπακαλιάρο)
Δύο αυγά, 1 φλυτζάνα γάλα, μιάμιση φλυτζάνα αλεύρι, δύο κουταλάκια μπέικι, λίγο αλάτι.
Ανθοί κολοκυθιάς
Γεμίζομε τους ανθούς με μυζήθρα, πιπέρι και δύο αυγά. Τους βουτάμε σε χυλό (παραπάνω)
Γέμιση για σάντουιτς
Κοτόπουλο βρασμένο, ψιλοκομμένο σέλινο, κρεμμυδάκι, αγγουράκι τουρσί όλα ψιλοκομμένα και ανακατεμένα με μαγιονέζα.