Σπιτικές προτάσεις

Κανένα σχόλιο

Φασολάκια φρέσκα με σκόρδο και γιαούρτι

2 κουτ. σούπας λάδι, αλάτι – πιπέρι

Βράζουμε νερό με αλάτι. Ζεματάμε τα καθαρισμένα φασολάκια για 10 λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τ’ αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με το τριμμένο σκόρδο, το ξίδι, το αλάτι, το λάδι. Τοποθετούμε τα φασολάκια σε σαλατιέρα και όταν είναι η ώρα να σερβίρουμε, τα περιχύνουμε με την σάλτσα. Πασπαλίζουμε με τον άνηθο.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις