14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Συγκλονίζει η γυναίκα που τον κατήγγειλε – «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Ημερομηνία:

Σε νέες αποκαλύψεις προχωρά η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που ήρθε αντιμέτωπη με μια νοσηρή κατάσταση όταν έμαθε πως ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα έκανε διαρροή βίντεο και εικόνων της με ερωτικό περιεχόμενο σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.

«Προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου», καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-live, η 30χρονη γυναίκα, η οποία συγκλονίζει λέγοντας τα εξής: «κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία».

Αποκαλύπτει ότι από τις πρώτες 20 ημέρες της σχέσης τους άρχισε να δημοσιοποιεί προσωπικές στιγμές. Όταν ρωτήθηκε η γυναίκα εάν επικοινώνησε με τους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» απάντησε: «Οι ίδιοι δεν ήξεραν. Δεν ήξερε κανείς».

Η γυναίκα μίλησε ακόμη και για τον συναισθηματικό εκβιασμό που υπέστη από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «συναισθηματικά με εκβίασε όπως και τώρα δηλαδή αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα γι αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...