Στέλνουν στον εισαγγελέα το γιατρό που αποκάλυψε τα κενά στις ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη!

Κανένα σχόλιο

Στον εισαγγελέα σέρνουν τον γιατρό Θανάση Σιούλη για να δώσει …εξηγήσεις επειδή είχε προβεί σε σειρά αποκαλύψεων για την τραγική κατάσταση των ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο κατά την κορύφωση του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Ο γιατρός του Νοσοκομείου, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης, είχε δηλώσει ότι η εφημερία του ΑΧΕΠΑ ξεκινά χωρίς κανένα ελεύθερο κρεβάτι και πλέον διώκεται από τη διοίκηση.

Στη δίωξη προχώρησε η διοίκηση του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στο οποίο εργάζεται ο γιατρός.

"Sponsored links"

Πρόκειται για ακόμα περίπτωση από τις πολλές κατά των επιθέσεων, διώξεων και απόπειρας φίμωσης υγειονομικών που αποκαλύπτουν τα κενά και τη διάλυση των υποδομών του ΕΣΥ.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live