Στέφανος Κασσελάκης: Σήμερα το φως κέρδισε. Να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη

Μέσα σε αποθέωση στην Κουμουνδούρου και με συνθήματα να ηχούν στην ατμόσφαιρα (“Στέφανε γερά, κυβέρνηση ξανά” και “Στέφανε γερά, να πέσει η δεξιά”), οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, το βράδυ της Κυριακής (24/09), μετά τη νίκη του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξή του σε πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Σήμερα το φως κέρδισε, κοιτάμε το μέλλον. Πρώτα απ’ όλα η σκέψη μου είναι με τους πληγέντες στη Θεσσαλία οι οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες, είναι τώρα μόνοι τους, εύχομαι η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους και να λάβει κάθε μέτρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα 150.00 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή και σήμερα. Πρέπει να ευχαριστήσω τους εθελοντές της καμπάνιας μας, τους εθελοντές όλων των συνυποψηφίων μου. Να ευχαριστήσω τα 30 μέλη της ΚΕ που μου έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσω στον ελληνικό λαό και όλα τα στελέχη και τους βουλευτές, που παρά τις πιέσεις, στάθηκαν στο πλευρό μου”.

“Φέρτε φως στις δυσκολίες. Να ευχαριστήσω τον Νίκο Παππά. Το τελευταίο ευχαριστώ πάει σε όλη την οικογένειά μου, πάνω απ΄όλα να ευχαριστήσω την δική μου προσωπική οικογένειά, τον Τάιλερ και την σκυλίτσα μου”. “Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ” είμαι μεταξύ άλλων, ο κ. Κασσελάκης, προσθέτοντας ότι “εχει πολλά να προσφέρει στον τόπο μας” έχοντας στην αγκαλιά τον σύντροφό του.

“Επικοινώνησα με Αχτσιόγλου, με συνεχάρη, της έδωσα συγχαρητήρια για τον αγώνα και ότι προσβλέπω στη συνεργασία της την επόμενη μέρα, να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο. Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας που σέβομαι και τιμώ. Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ. Από αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά και το πρώτο μου ταξίδι θα είναι στους αδερφούς μας στην Κύπρο”.