Σταθερά τα Δημοτικά Τέλη για το 2014 και μείωση για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πλατανιά, ανακοινώνεται ότι  έπειτα από εισήγηση του Δημάρχου κ. Μαλανδράκη  Ι. λήφθηκε ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για μείωση των δημοτικών τελών σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια προηγούμενης, η οποία είχε ληφθεί εντός του 2012,  όπου αναδιαρθρώθηκε ο τρόπος υπολογισμού δημοτικών τελών ανά ζώνη (ορεινή, ημιορεινή, παραλιακή ζώνη) και είχε ήδη επιτευχθεί μείωση τελών που σε ορισμένες περιπτώσεις έχει φτάσει περίπου στο 20% σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του Δήμου μας.

Για το 2014 τα δημοτικά τέλη θα παραμείνουν σε σταθερό ύψος, εκτός των περιπτώσεων ευπαθών ομάδων, όπου προβλέπεται μείωση  τελών από 30 έως και 35%. Οι κατηγορίες πολιτών που δύναται να  τύχουν μείωσης δημοτικών τελών είναι άτομα με αναπηρία, πολύτεκνοι και τρίτεκνοι τα οποία πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια και είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Πλατανιά.  Η εξοικονόμηση πόρων που έχει επιτευχθεί από την αναδιάρθρωση της λειτουργίας των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Δήμου, επιστρέφει με αυτό τον τρόπο στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου μας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live